Home.Despre Revista Travel Advisor.Abonamente.Publicitate.Contact.
© 2018 SC ANIMACTION HUB SRL
COMUNICAT DE PRESÃ
Campania Naționalã pentru stimularea rezervãrilor în Grecia, 
Ministerul Economiei, Infrastructurii, Marinei și Turismului
Ministrul Delegat pentru Turism, doamna Elena Kountouras anunțã Campania Naționalã de Comunicare, având ca scop stimularea creșterii rezervãrilor și consolidarea  turismului din Grecia.
Campania HappeningNow: #GreekSummer a fost conceputã în scopul de a sprijini rezervãrile de tipul last minute și pentru a reda imaginea realã a Greciei, reamintind de sezonul estival unic din Grecia “Acum în Grecia”
Campania se adreseazã publicului European în principal, prin intermediul internetului și a social media,  unde vor fi prezentate cu o graficã specialã, clipuri video, imagini și mesaje atractive pentru Grecia, invitând publicul sã devinã membru activ pentru a împãrtãºi momente și experiențe unice din vacanþa de varã din Grecia.
Inițiativa Ministerului Turismului este pusã în aplicare de EOT (Organizaþia Naþionalã de Turism a Greciei), în colaborare cu SETE. Inițiativa este susținutã de toate regiunile și toatã industria turisticã din Grecia prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile.