Home.
Despre Revista Travel Advisor.
Abonamente.
Publicitate.
Contact.
© 2018 SC ANIMACTION HUB SRL
TÂRGUL de TURISM al ROMÂNIEI: 
Oferte speciale pentru destinații de vis
Ediția de toamnã a Târgului de Turism al României se desfãșoarã între 15 și 18 noiembrie 2018, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

În cadrul celei de-a 40-a ediții a celui mai mare eveniment de turism din țarã, pasionații de cãlãtorii sunt așteptați cu oferte speciale la cele mai frumoase destinații din România și din strãinãtate.

Timp de patru zile, vizitatorii vor avea ocazia sã se informeze și sã aleagã vacanțele sau cãlãtoriile care se pliazã cel mai bine pe bugetele și stilul lor de viațã, cãtre destinații  precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania.

În plus, târgul promoveazã cele mai convenabile vacanțe de Crãciun și Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru excursii în sezonul primãvarã-varã 2019.

Pentru vizitatori sunt pregãtite mii de pachete care vizeazã turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventurã.
Mai mult decât atât, evenimentul este locul ideal pentru stabilirea și desfãșurarea întâlnirilor de afaceri din industria turismului.

Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO, bianual, primãvara și toamna, împreunã cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociația Naționalã a Agențiilor de Turism din România (ANAT ) și în parteneriat cu:
Organizația Patronalã a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociația Naționalã de Turism Rural, Ecologic și Cultural  (ANTREC).

Program de vizitare:
15-17 noiembrie 2018, orele 10:00-18:00
18 noiembrie, orele 10:00-16:00

Bilet intrare:  20 de lei
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitãți și persoanele instituționalizate beneficiazã de intrare gratuitã.

Acces:
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul             Expoziției și Strada Parcului;
Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.


Tarif parcare: 5 lei/orã.

www.targuldeturism.ro