Home.
Despre Revista Travel Advisor.
Abonamente.
Publicitate.
Contact.
© 2018 SC ANIMACTION HUB SRL
TÂRGUL de TURISM al ROMÂNIEI oferã 
cele mai inspirate idei de vacanțe și cãlãtorii
Ediția de toamnã a Târgului de Turism al României va avea loc între 15 și 18 noiembrie, la Romexpo.

Cel mai mare eveniment de turism  din țarã a ajuns la ediția a 40-a și vine cu oferte pentru destinații interesante și fascinante, din țarã și din strãinãtate.
De asemenea, ediția de toamnã promoveazã cele mai avantajoase vacanțe de Crãciun și Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primãvarã-varã 2019. La târg sunt promovate oferte care vizeazã: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventurã.

Târgul de Turism al României devine pentru specialiștii care activeazã în turism locul ideal pentru stabilirea și desfãșurarea întâlnirilor de afaceri, ce au ca obiect consolidarea relațiilor existente cu parteneri noi sau tradiționali.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primãvara și toamna, împreunã cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociația Naționalã a Agențiilor de Turism din România (ANAT ) și în parteneriat cu:
Organizației Patronale a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural  (ANTREC).

Ediția de toamnã se desfãșoarã în Pavilionul B2, pe o suprafata de 15.300 de metri pãtrați.

Program de vizitare:
15-17 noiembrie 2018 (joi-sâmbãtã): 10.00-18.00
18 noiembrie 2018 (duminicã): 10.00-16.00

Mai multe informații, pe:
website: www.târguldeturism.ro   
e-mail: ttr@romexpo.ro  
Facebook: Târgul de Turism al Romaniei Romexpo